E fa'afefea ona tele naua siama i solo pepa e te fa'aaogaina i aso uma? O le faafitauli o iinei! Pepa faleuila, solosolo, pepa solo…aua le sese le faaaogaina!

O le fasipepa ose mea e mana'omia i aso uma e tatau ona tatou fa'afeso'ota'i i aso uma, tusa lava pe a uma 'ai, afu, palapala lima, pe alu ile faleuila, e fa'aaoga. A e alu i fafo, e tatau ona e ave sau ato pe a iai ni faʻalavelave faʻafuaseʻi.

asd (1)

Ae e te iloa, o le faʻaaogaina o pepa faleuila o loʻo i ai le tele o puipuiga, ma le sese, e mafai foi ona maʻi mai le "pepa" i totonu!

O nisi solo pepa e leʻi faʻamaonia, i le tasi itu, o le gaosiga o le siosiomaga atonu e palapala, vevesi, matitiva, e le faʻasalaina le aufaigaluega; i le isi itu, atonu foi o ni mea mata e le agavaa. Afai o le fa'aaogaina umi o solo pepa e le lelei, o le malamalama e mafua ai le fa'aletonu o le pa'u, fula ma fa'ama'i, mamafa fa'aosoina fa'avavevave le fa'atuputeleina o sela, fa'ama'i pipisi.

asd (2)

O ie 'ie ua leva ona tatala e sili atu ona "palapala".

Toeitiiti lava o tamaitai uma e tuʻuina se tamaʻi pepa o tissues i totonu o lana ato, ae o lenei pepa e foliga mai e tumau i totonu o le ato mo ni masina aʻo leʻi faʻaaogaina lemu. Ae e te iloa pe fia le tele o siama o loʻo i totonu o aano o loʻo tatala umi?

Na faia e le vaega o le polokalame a le Big Doctor se suʻesuʻega i "tissue tatala" - na ave e le 'au solo lima fou na faʻatau i le fale suʻesuʻe ma tatala i luga o le nofoaga e ave ai faʻataʻitaʻiga, ma tuʻuina atu foi se faʻataʻitaʻiga o se solo pepa tuai na ave i totonu o le taga. mo le 48 itula.

asd (3)

Taimi meli: Iuni-24-2024